fredag 3 december 2010

The iPhone

Om någon hade sagt till mig för 2 år sedan att jag, Karoleen - hatare av allt Apple- skulle ha en iPhone, skulle jag tro att dom snackade strunt. Jag skulle nämligen aldrig skaffa något Apple-skapat, ALDRIG! 
 Men nu sitter jag här med min iPhone 3G, som jag ÄLSKAR, och känner mig dum. Speciellt dum känner jag mig när jag tänker på att jag nästan dumförklarade iPhonen till min svåger. Han skulle bara veta nu... =)
 Jag har haft min lilla älskade i 7 månader nu - jag köpte ju den i Kalmar när vi var på våran Öland resa i maj. Jag lyckades ju glömma min mobiltelefon hemma och eftersom vi tidigare pratat om att skaffa en iPhone till mig (Adde hade ju redan skaffat en) så sa Adde att det var dags. Så så fick det bli...
Jag använder den till allt - framför allt till bloggning och det är så lätt - så smidigt och så roligt! Jag laddar ner nya appar dagligen och hittar nya saker att använda den till hela tiden. Den gör allt och lite till...


Min iPhone är en 3Gs 32 Gb och så använder jag ett Skullcandy rosa gel skal till den. Adde köpte den till mig och sa "Den är som du, rosa på dödskallar på"... Och det är ju så sant ;-)


I <3 my iPhone...

If someone would have told me 2 years ago that I'd be the proud owner of an iPhone - I wouldn't believe them. I'm a Apple-refuser of rank - except for the iPhone. I use my iPhone all the time, for everything and fin new uses every day. And mostly I use it for blogging - and it's a true helper. I'm using an iPhone 3Gs 32Gb and I use a Skullcandy pink gel case and I love it!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen - Fotograf © Copyright - All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails