måndag 13 december 2010

Michael Kors clutch for iPhone

Efter min lilla homage till min iPhone så kanske ni förstår hur mycket jag älskar min lilla pryl. Men jag ska faktiskt erkänna att det var ganska skönt att inte ha den konstant knutet till sig när vi var i Indien i oktober. Då låg den ju hemma och vilade upp sig medan jag gladdes över att iPhonen inte hade växt ihop med min hand...
Screen dump from Michaelkors.com
Men nu när den är med mig igen så hittar man ju ständigt tillbehör som man måste ha och ett exempel på detta är  MICHAEL Michael Kors (för övrigt I LOVE) Wallet Clutch for iPhone.

Den finns i tre olika utföranden, Metallic gold, Black och Python och den är otroligt läcker. Det är alltså en clutch som fyller funktionen av en iPhonehållare och plånbok. Den är ungefär samma storlek som en vanlig plånbok med du får plats med allt på ett ställe. Precis som jag vill ha det... Kostnaden ligger på ca $80 och det tycker jag inte alls är farligt för en designer väska.

Hittas på mängder med olika ställen: Apple store, Michael Kors.com, Luuux osv.After my little homage to my iPhone, I guess you realized that I love my little iPhone and I'm always on the look out for new and improving ways to  use it. I found this Michael Kors clutch and I love it. It takes away the use of a bag, an iPhone holder and a wallet - since you have it all in one place! For about $80 it'll be yours. 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen - Fotograf © Copyright - All rights reserved.
The pictures on this blog belong to me and shall not be used without me knowledge.
Contact me at mail@karoleen.se .

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails