måndag 9 maj 2011

Lund dag 4

Sista dagen i Lund idag, i alla fall för denna gången. Det har gått fort men jag hoppas att Dana har fått lite hjälp i alla fall.

Imorse vaknade vi vid 8 och åt frukost innan pojkarna började jobba med garderoben igen. Nu gällde det att få klart så mycket som möjligt. Eftersom resan hem tar ganska många timmar så kan man ju inte åka allt för sent ifrån Lund. Men det sågades och det skruvades, spikades och borrades i en väldans fart.

Dana åkte till Landskrona vid lunch och vi packade ihop bilen och tillsammans med Svärmor åkte vi till Max och åt lunch. Sen släppte vi av Svärmor i Landskrona och så började vår färd norrut.

Det var soligt och varmt och man känner verkligen att våren har kommit till Sverige. Förhoppningsvis så stannar den så pass att vi slipper några mer kalla och bistra nätter. Nu vill jag ha sol!

Vi stannade till vid några cacher längst vägen. Men vi var ganska trötta så det blev att åka hemåt. Vi stannade till lite snabbt på Coop i Linköping för lite proviant och sen åkte vi hemåt. Vi var hemma strax efter 22.00.

Snipp-snapp-slut =)



Last day in Lund and the boys just tried to do as much as possible in the time left. Then after lunch we packed the car and headed north. We arrived at home at around 10 p.m. and that is all the story fortold...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen - Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails