lördag 7 maj 2011

Lund dag 2

Vi vaknade ganska tidigt, i alla fall Adde och jag. Vi sov ute i vardagsrummet på en uppblåsbar madrass, så vi kunde egentligen använda nästan hela lägenheten men vi valde att ligga i sängen och senare sätta oss i soffan och bara njuta av morgon. 


När Svärmor och Dana vaknade så blev det frukost och planering inför dagen fortsatte. Demontering av datorer och annat elektriskt fixades och sen åkte Adde och Dana hyrde släp och bar ner möbler/grejer och sen åkte de iväg till lägenheten i Landskrona, dit Dana flyttar snart. Sen skulle de även fixa byggmaterial och flytta diskmaskiner.

Svärmor och jag fixade i lägenheten. Hon fogade badrum medan jag slipade fönsterkarmar och dörrkarmar.

Vid två tiden åkte jag och svärmor och åt lunch på McDonalds och sen handlade vi mat på ICA. Det skulle bli lamm med potatisgratäng och sallad till middag. Inte fy skam.

Vi åkte tillbaka hem och satte oss och pratade ett tag i väntan på att pojkarna skulle ta sig hem. Strax efter 20 så ringde de och sa att de var på väg hem. När dom kom så var det att spinga ner för trapporna (tre våningar) och börja bära upp grejer som dom hade med sig. Både möbler, byggmaterial och en diskmaskin.

När vi äntligen blev klara så var det dags att göra mat. Vi satte oss äntligen till bords kl 22! Maten var otroligt god men vi var så trötta efter dagens arbete så vi satt nästan och sov medan vi åt. Vi slå tittade på Tomb Raider och sen gick vi till sängs efter midnatt...

Inte många bilder tagna idag, men så är det ibland... Ska försöka se till att fota lite av grabbarnas bygge av garderoben... men det får komma senare för det växer ju fram allt eftersom...


We've been working with the renovations all day today, except for a trip to McDonalds and the store. We had a really late dinner and then went to bed late... All in all a good day, but without pictures =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen - Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails