söndag 24 januari 2010

Lördag

Igår åkte vi upp till Bromma, till Addes jobb för att Adde behövde jobba lite. Det skulle bara ta några timmar så jag hängde med upp för att sitta i massagestolen =) Sen tänkte vi att vi skulle gå på bio. Men så fort vi satt oss i bilen fick vi ett sms från Grevinnan och Jugge om fika på eftermiddagen, så vi ändrade planerna lite.

Det var första gången jag var på Adde's jobb så först blev det rundtur och sen satte sig Adde och jobbade medan jag fixade lite med min dator. Svara på några mejl, fixande med VG och lite bloggande. Medan vi satt där kom vi på att det vore ganska mysigt att hitta ett sushi ställe att äta på, lite mysigt så där på en lördag. Så när Adde var klar med jobbet, åkte vi till Sundbyberg och åt lunch på Kobe Sushi.

Efter lunchen skulle vi droppa av lite jobbpapper och sen bar det av hem till Grevinnan för fika. Kafe och kamel & elefantkakor och massor med skratt. Och till slut blev det även GuitarHero battlar och en omgång av SingStar. Jättemysigt!

Efter en lång fika med våra underbar vänner åkte vi och hyrde 3 filmer, Johan Flack del 2, Preacher och Flickan som lekte med Elden. Så bar det av hemmåt för filmmys hemma i soffan.

En mysig, lagom "jobbig" lördag...

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails