fredag 29 januari 2010

CostCo

En eftermiddag på COSTCO...


Böcker i långa rader, DVD-skivor otroligt billigt men tyvärr fel region, Kläder i mängder, otroligt söta barnkläder, köttfärs i storpack och kakor i väldigt stora paket.

Som jag tidigare har förklarat är COSTCO som ett jättestort COOP FORUM/ICA Maxi men man måste köpa i storpack, alltså minst 24 *1½ L vatten eller minst 3-5 kg köttfärs osv. Dock måste man vara medlem för att kunna handla här och det kostar en viss summa per år beroende på hur mycket rabatt man vill ha/får ihop till.


Storpack kyckling, 3 kg, skivad färsk frukt i storpack, färska grönsaker med dip, 2 kg musslor, 3 kg jumboräkor, vin i storpack alltså 12 flaskor per kartong och bröd i mängder.

Jag älskar ju att gå i matvarubutiker utomlands, det finns alltid så mycket roligt att titta på. Costco har även kläder, både märkeskläder och "vanliga". Elektronik, men då kan man köpa 1 av varje, alla sakerna måstes inte köpas i storköp. Datorer var t.ex. ganska billigt, men det är ju inte riktigt så att man vill ha en dator med franskt tangentbord ;-)


Vattenflaskor, resturangen, räkor i storpack och kassorna.

Ett riktigt roligt studiebesök där Adde köpte 3 eller 4 tröjor och höll på att köpa en skaljacka och jag hittade 2 st toppar. =)

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails