Receptet är:
4 dl vetemjöl
2 dl socker
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
1½ dl kakao
25 g smält margarin
2 dl mjölk
1 ägg
200 g frysta otinade hallon
florsocker att garnera med
Så här gör du:
Blanda mjöl, socker, salt, bakpulver och kakao i en skål. Tillsätt det smälta margarinet. Vispa ihop mjölk och ägg och rör ner i smeten. Lägg några frusna hallon i botten på muffinsformen. Fördela smeten i muffinsformar. Grädda i 225 grader i 17–20 minuter. Ta ut och låt svalna. Sikta över florsocker när de har kallnat.
Mycket smaskigt är det. Det går jättebra att frysa muffinsen och dom är perfekta om man kankse inte vill "råka" äta en hel kladdkaka utan bara ha några muffinsstora bitar att äta ;) .
Contact me at mail@karoleen.se .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar