torsdag 20 augusti 2009

Båtdags

I söndags åkte vi ut på en geocaching tur med Grevinnan och Jugge. Dom tyckte att vi skulle ta en tur med båten och det tyckte vi lät som en riktigt rolig idé. Så på söndagsförmiddagen träffades vi och åkte ut till deras hamn.


Vi åkte ut ur hamnen och åkte söderut mot Brandalsund. Det blåste en hel del och det var varning för regn men det blev inget regn.


När vi kom fram till Brandalsund bestämde vi att vi skulle äta först. Vi hade tagit med oss pastasallad med kyckling, fetaost, svarta oliver, soltorkade tomater och rödlök. Dock blev det inga bilder på maten för det glömde jag helt bort. Men vi satt i alla fall väldigt vackert. Kaffe och rulltårta på maten blev det också. Mycket skratt och prat som det oftast blir - blev det också =)


Sen bar det av för att leta efter en multicache på halvön. Och efter 3 steg hittade vi den. Sen bar det av hemåt igen men vi åkte vidare mot en annan cache som låg vid järnvägsbroarna.

Läckert att se den här sidan (undersidan) av broar som man har åkt över hundratals gånger.

Vi besökte gästhamnen och köpte glass och fick sällskap av en andfamilj.


Sen bar det av hemåt mot båtplatsen.


Därefter åkte vi hemåt och käkade middag hemma hos oss. Det blev avokado med räkröra till förrätt. Grillad fläskfilé, klyftpotatis, tzatsiki och grönsaksspett till huvudrätt. Sen blev det kladdkaka och grädde till efterrätt. Inga foton här heller. Helt enkelt inte så bra med kameran idag, mycket privata bilder blev det dock! Vi satt ute på altanen med infravärmen påslagen och det var ett trevligt avslut på en jättetrevlig dag!


Tack Grevinnan och Jugge, vi gör gärna om det snart igen!

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails