onsdag 20 juni 2007

Färsbiffar och färskpotatis

Färsbiffar med kantareller och röd paprika. 

 Blanda köttfärsen med 1 ägg och ungefär 1 msk ströbröd. Blanda i hackad röd paprika, lök och soltorkade tomater. Torkade kantareller och kryddor - basilika, peppar och salt. Låt färsen stå i kylen i 20 minuter innan formningen till biffar. Stek på hög värme, så att biffen sluter sig, och därefter när den är brun runtom, ha ner värmen och låt stekas färdig. 


Koka färsk potatisen.

Servera med en tzatsiki eller någon annan yoghurtsås. Jag gjorde en yoghurtsås med feta ost - smula osten i matlagningsyoghurt och krydda med svartpeppar och vitlök.  



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen - Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails