fredag 26 november 2010

Opel Astra Sports Tourer

Till nyår ska Adde och jag ha bestämt oss för vilken ny bil vi vill ha och därmed så försöker vi hitta bilar som vi tycker skulle passa oss. Vi letar på nätet, kollar guider, tester, informationssidor, pratar med folk osv - allt för att hitta någon bil som vi känner skulle vara en bra ny bil. Så när jag fick denna inbjudan från Smartson blev jag väldigt glad. Inbjudan gällde att provköra den nya Opel Astra Sports Tourer i en vecka och se vad man tycker om bilen.


Opel Astra Sports Tourer är en blandning mellan en sportbil och en elegant kombi. Det är en ganska snygg bil dessutom. Några av de speciella funktioner som gör denna bil så bra är de adaptiva strålkastarna (strålkastarna vrider sig i kurvorna för att du ska se så mycket mer) och Opel Eye - ett varningssystem för när man åker över mittlinjen samt kamerasystem som kan läsa vägskyltar.  
Bilen kommer både i diesel och bensinvariant och har från 95-180 hk. Vilket uppfyller kraven för Euro 5 och minskar bränsleförbrukningen. Lastutrummet är stort, 500 l och det får plats mycket shopping där inne =)

Väldigt många finesser i bilen som jag skulle vilja testa och knappa på som t.ex. elektrisk parkeringsbroms, infotainmentsystemet samt chassisystemet FlexRide. 

Mer information om Opels nya Astra Sports Tourer hittar du här

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen - Fotograf © Copyright - All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails