Alla vet ju att matlagning och vin går ihop så vi slog våra kloka huvuden ihop och började på våra 2! BiB med vin och började med maten. Vi hade även en champagne flaska så den fösta delen av våran middag, apertifen, blev en champagne drink med smak av hallon. Everybody knows that cooking and some wine go well together so we started the cooking by having some wine, obviously to make better food. We also opened a bottle of Champagne and made the first part of dinner, the apertif - a rasberry flavored champagne.
Huvudrätt: Kycklinggryta med paprika, svarta oliver, champinjoner och mängder med kryddor eftersom vi alla gick och kryddade efter behag, serverat med ris och sallad. Entré: Chicken stew with red bell pepper, black olives, button mushrooms and lots of different spices, spiced byt 4 different chefs, served with rice and green sallad.
Efterrätt: Cheesecake med hallon och blåbär. Dessert: Cheesecake with rasberries and blue berries.
Sen gjorde vi även stora chokladmaränger eftersom vi hade äggvitor över. Then we made some chocolate meringues since we had some egg whites left over.
Efter middagen blev det pärlpyssel, SingStar och GuitarHero. After dinner we made jewelry and played SingStar and GuitarHero.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar