söndag 30 september 2007

Sopot Polen 2007 - Dag 2

Dag två började med frukost hemma och sen en trip till shopping-centret Kliff. Massor med trevliga affärer både Svenska, t.ex. Kappahl och H&M samt Polska och internationella. Pojken hittade massor med trevliga kläder på Cubus. Jag köpte lite mer smink (eftersom det är så grymt billigt). Sen var vi inne i ett varuhus, typ Coop Forum eller Ica Maxi och tittade på all den annorlunda maten och spriten. Vi tänkte köpa sprit med det blev inte så. Istället köpte vi lite grogg virke till fördrinken till kvällen och mer godis :) Vi hittade även massor med roliga bakgrejer, t.ex. ritglasyr och smaksättningar. Det blev en hel del sånt.
Sen tittade vi förbi Tesco på vägen hem för att fylla på förådet hemma och kolla om det fanns några kul bebiskläder. Det fanns även en jättetrevlig skoaffär med väldigt billiga skor :)

Väl hemma igen blev det en fördrink innan vi gick ut och käkade middag på kvällen på Tivoli - en Italiensk resturang i centrala Sopot.
 Otroligt mysig resturang med massor av trevlig mat. Sällskapet var fantastiskt och vi hade det enormt roligt. Vi beställde in 4 olika förrätter som vi delade på.
 Räkcocktail

 Parma skinka med melon
 Tomat och mozarellasallad
 Räksallad på avokado
Huvudrätten blev pasta för alla 4 och sen bar det av hemåt för en night-cap och mer skratt :) MUMS!
Otroligt trevlig dag och otroligt trevlig middag - Sofia och Calle är perfekta middagskompanjoner.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen - Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails