söndag 4 juli 2010

Höstoffer

AvslutatHöstoffer, Mons Kallentofts nyaste bok om Kriminalinspektör Malin Fors. Tredje boken i serien och den här var lika bra den som de två förra, dock tycker jag att det känns som att Malin Fors håller på att spåra ur och jag tycker att hon blir mer och mer avskyvärd. Lite jobbigt när huvudpersonen i boken blir så jobbig att man inte riktigt orkar läsa om dem. 



Från Bokus:
Regnet vräker ner över slottet Skogså och i vallgraven flyter Jerry Petersson. Advokaten och den nya slottsägaren, känd för sin hänsynslöshet. Hur har han hamnat i vallgraven och vem har lämnat honom där? 

Kriminalinspektör Malin Fors misstankar riktas snart mot de tidigare ägarna av slottet, den högadliga familjen Fågelsjö, som med allt annat än glädje sålde sitt släktgods till uppkomlingen Jerry Petersson. Men skulle försäljningen verkligen vara en orsak till mord? Och vem var egentligen människan Jerry Petersson, bakom it-miljonerna, de dyra kostymerna och konsten? Nära Malin, men som på andra sidan en tunn hinna, rör han sig som en skugga genom det som varit hans liv och händelserna som skulle leda fram till hans brutala död.
Betyg: K K K K / 5K

I finnished my book and I really enjoyed reading it. The author is really great and it's interesting to read a book that is based in a city that I'm in frequently. The books are translated into English, if you would like to read them. The authors name is Mons Kallentoft and this book in particular is titled Autumn Sonata. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen - Fotograf © Copyright - All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails