onsdag 7 september 2011

Bong buljongtärningar

Smartsons nyaste produkt för oss Testpiloter är Bong buljongtärningar och det finns fortfarande platser för nya Testpiloter. Om du är intresserad, klicka här. Smartson är ett företag som med hjälp av testpiloter testar och skriver om produkter för att ge konsumenter råd och tips.  

Om produkten: Bong buljongtärningar
Grundaren Gustaf Bong öppnade sin speceri- och delikatessaffär i Ystad år 1890 och sedan dess har han producerat kvalitetsprodukter inom många olika områden. Nyligen har Bong lanserat en ny produkt, Bong buljongtärningar. Bong buljongtärningar ger en bra bas som förstärker smaken av råvarorna på ett naturligt och ärligt sätt. Buljongen finns i varianterna kött, grönsak och kyckling. Inga smakförstärkare, härdat fett eller färgämnen finns i buljongtärningarna och finns i 2 olika förpackningsstorlekar, 3L och 6L färdig buljong. 

Jag använder buljongtärningar i stort sett varje dag. Jag tycker att buljongtärningarna ger smaken ett djup som är svårt att få med enbart kryddor. Det skulle därför vara riktigt kul att få testa en ny sorts buljongtärning eftersom jag i stort sett har testat alla andra sorter för att hitta min favorit. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen - Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails