lördag 25 juli 2009

Avresa

Då börjar våran Gotlandsresa. Först var vi tvungna att äta något eftersom vi inte ännu ätit middag. Så en snabbvisit på Queen Burger (tidigare Daisy's) och jag åt deras riktigt goda Italian De Lux med pestomajonnäs.



Efter QB gick vi in på Coop och inhandlade lite dricka och lite resetilltugg.


Sen var vi på gång på riktigt igen :-).


Väl framma i Nynäshamn var det inte alls så mycket trafik som vi räknat med. Men det var ju ca 2 timmar väntetid (man måste ju vara där 90 minuter innan avgång och pga krocken, visste man ju inte riktigt hur det skulle gå).


Äntligen kom färjan och vi rullade ombord, strax efter 22:30 - vilket var utsatt avresetid.


Ombord hade vi lite små problem med att hitta något ställe att sitta nära ett eluttag, så vi skulle ha ström till burkarna (datorerna). Men tillslut hittade vi ett ställe och satte oss och så bar det av.

När vi sen kom fram, strax efter 03 var Adde och jag väldigt trötta och det vara bara att åka till första bästa plats att ställa sig på och sova. Vi tänkte att vi skulle stå på ICA Maxi's parkering eftersom vi skulle handla på morgonen, fast där var det parkeringsförbud. Så det fick blir en small grusväg intill Vägverkets MC förarprov. Kanske inte den mysigaste platsen i världen men samtidigt så behövde vi sova och det fort.

Efter lite strul med nivåjustering för att få huvudändan högre än fotändan så parkerade vi för natten. Ner med stödbenen på husbilen och bums i säng. Strax innan 04.

På morgonkvisten, så där vid 10:30 kunde vi lite nogrannare utforska vår rastplats.


Som sagt inte speciellt mysigt, men ganska avskillt och det gick alldels utmärkt att sova här.


Ganska mysig skogsnatur runt om oss.


Istället för att inta frukost så åkte vi till ICA Maxi för att handla. Skönt att handla på ett stor mataffär innan man åker iväg ett par dagar.


På vägen ut passade vi även på att ta en korv till frukost, eller var det brunch? Ja, gott och mättande var det i alla fall...

Nu är vi alltså framme och nu ska vi vidare söderut... Tror vi...

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails