Den 30 maj ska jag iväg på ett Spot 'n' Tell Event tillsammans med Kronfågel för att testa deras nya Premiumsortiment samt säsongens Grill. Koken Magnus Albrektsson bjuder på en festlig måltid och Kronfågels gillmästare Jimmy Persson lär oss om att grilla kyckling.
Under kvällen kommer vi få smaka på totalt sex olika kycklingsorter från två nya sortiment, Premium och Grill.
Det nya Premiumsortimentet består av handstyckade, förstklassiga råvaror från någon av Kronfågels 46 svenska gårdar. Detaljerna är kycklingbröst med skinn, urbenade kycklinglår med skinn och kycklingbröst med del av vinge. Den sistnämnda är en helt ny styckningsdetalj från Kronfågelköket.
Det nya grill-sortimentet består av förstklassiga råvaror från någon av Kronfågels 46 svenska gårdar:
- Kycklingspett med smaken ”BBQ Mexican style”. I förpackningen ligger träspett medskickade. Enkelt trär man på kycklingen, grillar och äter med händerna! Perfekt för utflykten.
- Grillmixlåda som innehåller kycklinglår, kycklingben och kycklingvingar med smaken ”BBQ Smoke” Skinnet är kvar för att göra kycklingen extra saftig och god! Bonus blir ett härligt krispigt skinn.
- Delad Kycklingfilé med smaken ”BBQ Sweet chili”, kryddigt och sött i ett. Grillas enkelt och snabbt.
- Kycklingburgare på kycklingfärs smaksatt med lite vitpeppar och salt.
Contact me at mail@karoleen.se .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar