lördag 3 mars 2012

Vattenavbrott

Vi är hos svärföräldrarna i helgen. Idag vaknade Adde tidigt, eller det gör han nästan jämt, men tidigt för att vara helg. Och kommer ner till mig i gästrummet (toan i källarplan som vi brukar använda är under renovering) och säger att det inte finns något vatten i huset. Det fanns el men inget vatten. Konstigt!
Adde letade journummer och vi försökte kolla om det verkade som att grannarna inte hade vatten, men det är inte helt enkelt kl 6 en lördagsmorgon.

Svärfar vaknade och efter lite fram och tillbaka visade det sig att det stod en grävare ute vid stora vägen och skulle göra något. Men de verkar inte ha satt igång med att gräva än...
Adde fick fram att det tydligen var så att de inte hade någon aning om att vattnet var avstängt i husen men att dom var där för att fixa vatten till skolan.

Sen sprang någon av grävarna upp till vattenhuset och troligtvis hade de lyckats att stänga av vattnet till samhället i samband med att de skulle börja gräva... Lyckat! :-)

Ja ja, vi hade gjort oss i ordning för att åka bort till skolan för att gå på toa men som tur slapp vi det. Istället har vi turats om att gå på toaletten och tycärr blev det en tidig morgon för oss alla...

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails