lördag 17 mars 2012

Fjällen 2012 - dag 1

Idag bar det av mot fjällen. Kl 07.12 var det wheels up och eftersom vi hade rekat och lagt ihop en geocaching-route visste vi precis hur vi skulle åka. Kaffekopparna var fyllda till brädden, bilen fullproppad och hummöret var på top.
Cacharna togs på löpande band och dem kan ni se bilder från i de tidigare inläggen. Men det blev ett personbästa för dagen i alla fall, 32 st! Vårt tidigare dagsbästa var 26 cacher tagna på Öland. Det kändes faktiskt riktigt bra och roligt att ta så många och göra det på vägen upp till fjällen eftersom det är en riktig långresa.
Jag satt i framsätet med en iPad, iPhone och en lista med geocacher och försökte leda och informera om cacherna samtidigt som jag Bloggade och Twittrade.
I Hedemora tittade vi till Konst på Silo som var ganska spännande. Jag gillar när man kan göra gråa och trists betongbyggnader lite roligare.

Vackra utsikter och landskap swischade förbi och ksmeran kom fram vid många tillfällen. Tyvärr var det mulet så det var många grå bilder men det gör inte så mycket. Det var vackert ändå!
Sista biten fram till stuga är ganska slingrig och var ganska isig men vi träffade på en stor hjord med renar som stod på vägen. Det är mäktiga djur det :-) 100 meter senare stod det de två största älgarna jag någonsin sett. Gigantiska!
Vi kom fram till stugan strax innan solnedgång och sen fick vi sällskap efter ett tag av Svärföräldrarna och Dr SpiderPig och familjen.
Äntligen fjällen, som vi har längtat!

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails