Laxpasta med dill (2 port)
2 laxfiléer
3 dl matlagningsgrädde
1 mellanstor gul lök
1 fiskbuljongtärning
Dill efter behag
Salt och Peppar
Hacka löken smått och stek i stekpannan tills genomskinlig. Tillsätt filéerna skurna i bitar. Stek dem så att de får lite av en yta, men inte genomstekta. Häll på matlagningsgrädden, smula i buljongen och krydda. Låt småputtra tills laxen är färdig. Servera med pasta (mitt val vore spaghetti eller tagliatelli eller någon annan lång pastasort).
When in the mood for something tasty but doesn't take more time than letting pasta boil, this salmon and dill pasta sauce is really good. It's easy and tasty and no fuss.
Salmon filéets and dill pasta sauce (2 portions)
2 Salmon filéets
3 dl cooking cream / half-an-half that can be cookied
1 medium sized onion
1 fish buljong cube
Dill (after taste)
Salt and pepper
Chop the onion finely and fry transparant in a little butter. Add the filéets cut into cubes and fry them till you have a slight sear on the edges, but not cooked all the way through. Add the cream and the buljong cube as well as the dill and the seasonings. Let simmer till the salmon is done and serve with a long pasta such as spahgetti or tagliatelle.
Contact me at mail@karoleen.se .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar